Bluzë tute me kapuç, me ngjyrë të njëtrajtshme dhe me të shkruar Var e zezë

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
35,99 € 9,99 € -72%
Përshkrim
Bluzë tute për burra me kapuç, model i mbyllur me xhep e marsup ballor. Fantazi me ngjyrë të njëtrajtshme vertikale dhe shkrim ballor. Copë e trashë. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0055619001S257
Color / Texture: Var e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  62% Poliestër 38% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Var e zezë