Bluzë T-shirt me jakë rrumbullake e me vija Var blu e errët

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
19,99 €
Përshkrim
Bluzë T-shirt për gra me mëngë të gjata. Model me jakë rrumbullake, copë prej pambuku me fantazi me vija.
Detajet e produktit
SKU: SAB0061322001S189
Color / Texture: Var blu e errët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: Var blu e errët