Atlete me shollë të lartë Var e bardhë optike

Zgjidhni masën tuaj
35,99 € 9,99 € -72%
Përshkrim
Atlete për gra. Shollë e bardhë me kontrast. Mbyllje me lidhëse
Detajet e produktit
SKU: SAC0010866001S370
Color / Texture: Var e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Shuall:100% Gomë Shuall:100% Poliestër Sipër:100% Poliestër

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var e bardhë optike