100 g down jacket with hood e zezë

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
32,99 € 29,99 € -9%
The lowest price in the last 30 days 32,99 €
Përshkrim
Women's 100g down jacket with hood and long sleeves. Side pockets. Single-colour fabric.
Detajet e produktit
SKU: SAB0050378001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliestër Mbushja:100% Poliestër

 • Larje::
  g
  Larje normale, maks. 30° C
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e zezë