Xhup pa mëngë me mbushje e zezë

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
29,99 € 17,99 € -40%
Përshkrim
Xhup me mbushje, për gra. Model pa mëngë me jakë të lartëe xhepa anësorë. Mbyllje me zinxhir. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0063192001S105
Color / Texture: e zezë
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Astari:100% Poliestër Jashtë:100% Poliamid Mbushja:100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e zezë