Skort në lino dhe viskozë e bardhë lesh

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
15,99 €
Përshkrim
Fund me pantallona të shkurtra për gra me copë lini e viskozë njëngjyrëshe
Detajet e produktit
SKU: SAB0064280001S024
Color / Texture: e bardhë lesh
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  85% Viskoze 15% Lino

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: e bardhë lesh