Pantallona të shkurtra tutash me stampim rozë fluo

Ngjyra të tjera

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
7,99 €
Përshkrim
Pantallona të shkurtra tutash për vajza, me të shkruar në njërën anë, ushkurë në bel dhe profil me kontrast.
Detajet e produktit
SKU: SAB0053180001S122
Color / Texture: rozë fluo
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: rozë fluo