X

Kulota me fantazi reshë me llastik Var rozë

3,99 €
SKU: SAC0010353001S272
Kulota për vajza prej pambuku me llastik me kontrast dhe stampim me fantazi reshë.

Ngjyra të tjera

Ngjyra: Var rozë
Composition:
95% Pambuk 5% Elastan
Larje::
c
Larje me dorë
Pastrim kimik::
K
Mos e lani në pastrim kimik
Zbardhim::
H
Mos përdorni zbardhues
Tharje::
U
Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
Hekurosje::
C
Mos e hekurosni
Zgjidhni masën tuaj
Jashtë stokut