X

Kanatjere e thjeshtë me shpatulla të gjera. e kuqe

5,99 €
SKU: SAB0048656001S130
Kanatjere për gra me copët ë lehtë me jakë të gjerë dhe rripa të gjerë.
Ngjyra: e kuqe
Composition:
96% Pambuk 4% Elastan
Larje::
g
Larje normale, maks. 30° C
Pastrim kimik::
K
Mos e lani në pastrim kimik
Zbardhim::
H
Mos përdorni zbardhues
Tharje::
U
Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
Hekurosje::
D
Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)
Zgjidhni masën tuaj
Jashtë stokut