Cropped sweatshirt with varsity print e bardhë lesh

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
29,99 €
The lowest price in the last 30 days 29,99 €
Përshkrim
Women's hoodie Sherpa fabric with varsity-style front patch. crop fit.
Detajet e produktit
SKU: SAB0061342001S024
Color / Texture: e bardhë lesh
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Poliestër

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: e bardhë lesh