Boca mbajtëse higjenizuesi Var rozë e çelët

Zgjidhni masën tuaj
3,99 €
The lowest price in the last 30 days 3,99 €
Përshkrim
Boca mbajtëse higjenizuesi
Detajet e produktit
SKU: SAC0011050001S273
Color / Texture: Var rozë e çelët
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  Pjesa kryesore:100% Plastike Zbukurim:100% Gomë

 • Larje::
  d
  Mos e lani
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var rozë e çelët