Bluzë T-shirt stampim qershie e bardhë optike

Zgjidhni masën tuaj
Udhëzues për madhësinë
12,99 €
Përshkrim
Bluzë për gra, prej pambuku me stambim qershie Model me jakë rrumbullake e mëngë të shkurtra. Model me masë të zakonshme.
Detajet e produktit
SKU: SAB0067973001S347
Color / Texture: e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  100% Pambuk

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  D
  Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)

Size:
Ngjyra: e bardhë optike