X

Bluzë T-shirt e thjeshtë, njëngjyrëshe jeshile akua

4,99 €
SKU: SAB0050449001S326
Bluzë për gra, model i thjeshtë me jakë rrumbullake dhe mëngë të shkurtra. Copë pambuku njëngjyrëshe.

Ngjyra të tjera

Ngjyra: jeshile akua
Composition:
100% Pambuk
Larje::
g
Larje normale, maks. 30° C
Pastrim kimik::
K
Mos e lani në pastrim kimik
Zbardhim::
H
Mos përdorni zbardhues
Tharje::
U
Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
Hekurosje::
D
Hekuroseni me temperaturë të ulët (110°)
Zgjidhni masën tuaj
Jashtë stokut