Animal-print vest Var e bardhë optike

Zgjidhni masën tuaj
6,99 €
The lowest price in the last 30 days 6,99 €
Përshkrim
Women's animal-print vest with thin straps. Lace insert.
Detajet e produktit
SKU: SAB0055427001S370
Color / Texture: Var e bardhë optike
Kompozimi dhe larja
 • Composition:

  95% Pambuk 5% Elastan

 • Larje::
  c
  Larje me dorë
 • Pastrim kimik::
  K
  Mos e lani në pastrim kimik
 • Zbardhim:
  H
  Mos përdorni zbardhues
 • Tharje::
  U
  Mos e thani në kazan me ajër të nxehtë
 • Hekurosje::
  C
  Mos e hekurosni

Size:
Ngjyra: Var e bardhë optike